Thrustmaster T-16000M FCS Botkormány

Elfogyott

Cikkszám: MBLG-2960773 Kategória:
[lws_social_share]

Leírás

Thrustmaster FCS PC T.16000M

Az új T.16000M FCS.

A Thrustmaster a repülés szimulációkban szerzett 25 éves tapasztalatát használta fel, hogy kielégítse a szimulátorral játszók igényeit, legyen szó általános repülésről vagy űrrepülésről.

A T.16000M FCS-t azoknak a haladó "pilótáknak" tervezték, akik az egér és billentyűzet helyett egy valósághűbb alternatív megoldást kerestek.

A T.16000M FCS (Flight Control System) botkormány USB-n keresztül kompatibilis PC-velWindows 10, 8és 7-ben (32-bit és 64-bit).

AT.16000M FCS különböző funkciói között található a 4 független tengely, melyek az oldalkormányzásért felelnek, az irányítókar forgatásának segítségével, a 16 akciógomb melyeket még könnyebben felismerhetsz a rajtuk található "braille"-féle jelekkel, a 8 irányú POV kapcsolófej és az ergonomikus ravasz. A feltűnő narancssárga szín és háttérvilágítás a játékélményt egy teljesen új szintre emeli.

H.E.A.R.THallEffectAccuRate Technology™

A H.E.A.R.T HallEffect AccuRate Technology™ (U.S. patent US08471815)16-bit felbontással (i.e. 16000 x 16000-as) garantálja a joystick exkluzív, nagyfokú precizitását, ugyanazt a sebészi pontosságot, ami a magas színvonalú HOTAS Warthog joysticket is jellemzi, és lehetővé teszi, hogy meglepjük az ellenséget a szuper pontos manővereinkkel.

A botban található 2.8 mm átmérőjű tekercsrugó a szilárd, lineáris és sima ellenállást biztosítja.

Kétkezes formatervezés

A joystick egyedi kétkezes formatervezése lehetővé teszi a jobb-és balkezes játék közti egyszerű váltást. A forgó irányítókar alapbeállítása, hogy az oldalkormányt szabályozza, de le is lehet rögzíteni.

Mostantól egyszerre mindkét kezedben egy-egy joystickkel is repülhetsz azokban a játékokban, melyek kompatibilisek két joystickkel.

Thrustmaster haladó repüléstermékcsaládja

Ezek a termékek a repülési szimuláció részei, melyek együtt is használhatók: a teljes termékcsalád az FCS repülő irányítókarból, TWCS* gázkarból, TFRP* oldalkormány pedálokból és az MFD* (Multi-Functional Display) pilótafülke elemekből áll. Ezek a kiegészítők a T.A.R.G.E.T illesztő szoftverrel is kompatibilisek**.

*Külön kapható.

** Ingyenesen letölthető weboldalról.

T.A.R.G.E.T haladó illesztő szoftver** PC-n:256 gombot tudsz használni az egész repülés termékcsaládon belül

Thrustmaster Advanced pRogramming Graphical EdiTor szoftver: használd más Thrustmaster eszközökkel (sima USB eszközként fogja felismerni), és töltsd be vagy hozd létre te magad a saját útvonalterveidet minden játékhoz külön.

Szabd a saját igényeidre a Thrustmaster repülő kontrollereit és oszd meg az eredményt a Thrustmaster közönséggel.

** Ingyenesen letölthető a weboldalról.

Ergonomikus formatervezés az optimális kényelemért és precizitásért

A formatervezésnek és ergonomikus felépítésnek köszönhetően a T.16000M FCSszámtalan új lehetőséget biztosít a játékosoknak, hogy még hatékonyabban és pontosabban repülhessenek. Ezek a haladó, felturbózott funkciók hasznosak és segítenek, hogy mégjobban elmerüljünk a virtuális repülés szimulációs játékélményben.

A szimulációs ventilátor nem hiányozhat a játékból. A repülésirányítás különböző funkciói és különösen az érzékeny vezetés akkor működik a leghatékonyabban,

ha a billenytűzet felé irányítjuk az eszközt. Játék közben a "repülő ház" és dinamikus harci repülőgép vezetése valósúl meg.

Legfontosabb jellemzők:

– Hardver a szimuláció elmélyítéséhez

– Sok év repülésellenőrzés

– Tökéletes stabilitás az asztalon

– Kiegészíthető más elemekkel

Ez a botkormány egy átfogó játékeszköz részét képezi, amelyhez egy teljes szimulációs rendszer csatlakozik.

Az FCS joystick TWCS és TFRP pedálokkal rendelkezik, valamint MFD-vel, amely egy teljes multifunkciós kijelző a pilótafülkében.

Mindezek az eszközök kompatibilisek a T.A.R.G.E.T. programozó szoftverrel, amely kompatibilis USB-eszközzel is.

Mitől jó ez a joystick?

– Jobb és bal kézre is kiváló (testreszabható)

– H.E.A.R.T. 3D (Hall-effektus), 256-szor nagyobb pontosság (16000 x 16000)

– Egyenes mozgás 4 független tengelyen

– Összesen 16 gomb + 8 irányú kapcsoló

– Ravasz-fék (civil repüléshez) vagy gyors tüzelés (katonai repüléshez)

– Széles kéztámasz & súlyozott alap

– Ergonomikus ravasz

– Windows kompatibilis

KITŰNŐ VÁLASZTÁS!
Telefonos ügyfélszolgálat

Hívd munkanapon 8:00 – 16:00 óra között ügyfélszolgálatunkat az alábbi telefonszámon:

Hivatkozz munkatárunkkal folytatott beszélgetésed során a termék nevére vagy cikkszámára, korábbi megrendelés esetén a megrendelés számára. Amennyiben nem tudjuk felvenni a telefont visszahívunk.

  • Termék cikkszáma: MBLG-2960773
Ügyfélszolgálat