Samsung XP5-X Plus Gaming Controller

Csak 1 maradt készleten

Cikkszám: CLLC-OSAM-GP-TPU020BDABQ Kategória:
[lws_social_share]

Leírás

Mobiljátékokhoz és cloud gaminghez használható PowerA MOGA XP5-X Plus Bluetooth kontroller
Testreszabható gombkiosztás I Újratölthető akkumulátor I Vezeték nélküli Bluetooth-kapcsolat I Levehető tartóval
Nagyobb fokú irányíthatóság. Nagyszerűbb játékélmény.
A MOGA XP5-X Plus Bluetooth kontroller révén a mai és az eljövendő játékokat is játszhatod androidos mobiltelefonon, táblagépen vagy számítógépen, ott és úgy, ahogy akarod. Játssz Xbox-játékokkal közvetlenül a felhőből, Xbox stílusú kontrollerrel. A csomag tartalmaz egy levehető telefontartót, egy beépített akkumulátort és egy vezetéket a töltéshez vagy a vezetéken keresztüli játékhoz, valamint a gombkiosztás is szabadon beállítható.
Játssz Xbox-játékokkal közvetlenül a felhőből
A telefonokon és táblagépeken való játék fejlődött. Játssz több mint 100 Xbox-játékkal kompatibilis mobiltelefonon vagy táblagépen közvetlenül a felhőből az Xbox Game Pass Ultimate segítségével. Játssz a legújabb Xbox Game Studio címekkel, mint például a Halo Infinite-tel már a megjelenés napján vagy az olyan korábbi sikerjátékokkal, mint az Ori and the Will of the Wisps.
Beépített akkumulátor
Ismerd meg a beépített, újratölthető 3000 mAh-os akkumulátor teljesítménynövelő hatását, amely révén tovább játszhatsz, de akár töltheted is vele androidos mobileszközöd. Egy 30 cm hosszúságú hagyományos USB–USB-C/mikro-USB végű kábel is tartozik hozzá, amellyel játék közben is töltheted az eszközt, vagy játékok között az eszköz újratöltéséhez használhatod.
Optimálisan kiegyensúlyozott telefontartó
Csatlakoztasd prémium tartónkat, helyezd androidos telefonod a kihúzható tartóba, és fedezd fel a kontrollerrel irányítható játékok százait. A két rögzíthető forgópont csökkenti a hosszú játékmenetek alatti fáradtságot oly módon, hogy a telefon súlyát a kontroller súlypontja fölé pozicionálja.
Műszaki adatokKapcsolat Bluetooth 4.2 LE vezeték nélküli vagy USB-vezetékes üzemmódok
Kompatibilitás Androidos mobiltelefon és táblagép (Marshmallow 6.0 vagy újabb verzió) vagy Windows 10 rendszerű laptop/számítógép

KITŰNŐ VÁLASZTÁS!
Telefonos ügyfélszolgálat

Hívd munkanapon 8:00 – 16:00 óra között ügyfélszolgálatunkat az alábbi telefonszámon:

Hivatkozz munkatárunkkal folytatott beszélgetésed során a termék nevére vagy cikkszámára, korábbi megrendelés esetén a megrendelés számára. Amennyiben nem tudjuk felvenni a telefont visszahívunk.

  • Termék cikkszáma: CLLC-OSAM-GP-TPU020BDABQ
Ügyfélszolgálat