Polaroid Lab, instant nyomtató, Android/IOS, Fehér

Készleten

Cikkszám: PLVL-PO-009019 Kategória:
[lws_social_share]

Leírás

Aki szereti azonnal kézbe venni fizikai kép formájában a fotóit, annak jól jöhet a Polaroid újdonsága, amely IOS és Android rendszerrel is kompatibilis.
Kissé háttérbe szorult a képnyomtatás, amióta a felhőszolgáltatók jóvoltából akár több ezer fotót is tárolhatunk (virtuálisan) a mobileszközünkön, s a képeket bárkinek mutogathatjuk.
Az viszont tagadhatatlan, hogy azért a kézbe vehető, fizikai fotónak mégis csak van egyfajta varázsa.
A Polaroid-újdonsága, a Polaroid Lab nevű eszköz segítségével instant filmre nyomtathatjuk a kiválasztott okostelefonos fotókat, így a legjobbakat azonnal kézbe is vehetjük.
A használathoz az eszközre kell helyezni a telefont, amelynek kijelzője szolgál projektorként, és az itt látható képet egy lencse vetíti a filmre. A használathoz szükség van a Polaroid Originals alkalmazásra is, ugyanis csak ennek a segítségével van lehetőség a fotók nyomtatására. Az alkalmazással egyébként akár még javíthatunk is a képen.

Lehetőség van egyetlen fotót is nyomtatni, vagy akár kilencet elhelyezni egy képen, kollázsként. A Polaroid Originals alkalmazáson belül akár videó is rendelhető egy képhez, így amikor a fotót az appban nézzük, szórakoztató élményben lehet részünk.

KITŰNŐ VÁLASZTÁS!
Telefonos ügyfélszolgálat

Hívd munkanapon 8:00 – 16:00 óra között ügyfélszolgálatunkat az alábbi telefonszámon:

Hivatkozz munkatárunkkal folytatott beszélgetésed során a termék nevére vagy cikkszámára, korábbi megrendelés esetén a megrendelés számára. Amennyiben nem tudjuk felvenni a telefont visszahívunk.

  • Termék cikkszáma: PLVL-PO-009019
Ügyfélszolgálat