Mini Retro Videojáték Konzol

Elfogyott

Cikkszám: GTTW-V334 Kategória:
[lws_social_share]

Leírás

Nyűgözd le gyermeked a Mini Retro Videojáték Konzollal! Nosztalgiázz egyedül vagy akár a családdal és élvezd ki gyerekkorod legjobb játékait újra! Szórakozzatok és töltsetek el együtt értékes és mókás perceket!

Nézd meg a videót és idézd fel a régi játékokat! 🙂 

A konzolhoz két kontroller tartozik, melyeknek kábele elég hosszú, hogy kényelmes távolságból szerezz játékélményt. A kétjátékos mód lehetővé teszi, hogy ketten is használhassátok a konzolt, de egyedül is átélheted a retro élményt.
A legjobb az egészben, hogy nincs szükséged külön kazettákra a használatához, hiszen mind a 620 játék be van építve a konzol memóriájába. Nincs más dolgod, mint kiválasztani a Neked leginkább megfelelőt és indulhat is a szórakozás!
A Retro Mini Videojáték Konzol jól jöhet egy buli vagy egy családi összejövetel keretén is. Játékmaratonra fel és mulassatok egy jót!
Jellemzők

Anyaga: ABS
620 beépített játék, hogy sose und meg a konzolt!

A játéklista megtekintéséért kattints IDE!

RCA csatlakozás

A csomag tartalma

1 db Játék konzol
1 db lista a beépített játékokról
2 db kontroller
RCA kábel
Hálózati adapter

KITŰNŐ VÁLASZTÁS!
Telefonos ügyfélszolgálat

Hívd munkanapon 8:00 – 16:00 óra között ügyfélszolgálatunkat az alábbi telefonszámon:

Hivatkozz munkatárunkkal folytatott beszélgetésed során a termék nevére vagy cikkszámára, korábbi megrendelés esetén a megrendelés számára. Amennyiben nem tudjuk felvenni a telefont visszahívunk.

  • Termék cikkszáma: GTTW-V334
Ügyfélszolgálat