Lenovo LP5 Bluetooth 5.0 Vezeték Nélküli Fülhallgató Töltőtokkal

Készleten

Cikkszám: VRMS-6973037701704 Kategória:
[lws_social_share]

Leírás

Termékeink 30 napos elégedettségi garanciával és 2 év műszaki garanciával rendelkeznek.

Szállítási idő: 1-2 munkanap

Magabiztos és elegáns minőség

13mm-es Dupla Membrán Hangszórók: Lenovo dupla membrámmal látta el a hangszórókat, ami elősegíti a tisztább magas hangok megjelenését és ezzel együtt eltünteti a mély hangoknál a tompa kellemetlen rezgéseket. Tisztább magas, erőteljesebb mélyek.
Megnövelt Akkumulátorkapacitás: A töltőtok 250mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amivel akár egy fülhallgatót 6-szor képes teljesen feltölteni, ami azt jelenti, hogy töltőtokkal több, mint 24 óra akadálymentes használatra képes és a töltőtok 0-ról 100-ra 1,5 óra alatt képes feltölteni a fülhallgatókat.
Elegáns, Kifinomult Kialakítás és Színezés: A Lenovo megalkotta az elegáns megjelenés képét, amit egyértelműen lehet használni zenehallgatáshoz, sportoláshoz, munkához, filmezéshez és beszélgetéshez.

IPx4 Vízállóság: Továbbra se akadály az eső vagy éppen az edzés közbeni izzadság az LP5 számára, így szinte bárhol, bármikor használhatod.
Tokon Lévő LED Visszajelzés: Töltés közben fehéren pulzál, míg zöld fény esetében a kapcsolatot keresi, így biztosan tudhatod, hogy milyen állapotban van a fülhallgatód.
Gyors Válaszidő, Hátrányok Nélkül: A stabil kapcsolat garantálja a minél gyorsabb válaszidőt, megtartva a gazdag hangzásvilágot, így akár játékra is teljes mértékben ki tudod használni, hangkésés nélkül.

TWS, azaz True Wireless Stereo Technológia: A technológia által képesek a fülhallgatók valós sztereóban szólni a még jobb hangzás érdekében.

Automatikus Csatlakozás: Az első párosítás után már elég, ha csak kiveszed a tokjából a fülhallgatókat és együtt és külön is magától pillanatok alatt képes rácsatlakozni a telefonodra, hogy neked már csak annyi dolgod legyen, hogy élvezhesd a kedvenc zenéidet.

Érintésvezérlés: A fülhallgató megérintésével megállíthatod, elindíthatod, hátra vagy előreléphetsz zenéidet között, vagy akár előhívhatod a telefonod asszisztensét is egy egyszerű mozdulattal, anélkül, hogy a mobilodhoz kellene érned.

 
Modell: LP5Kompatibilitás: minden Bluetooth-képes okostelefon (Android + iOS), PC és audio Bluetooth-képes eszközUSB interfész: USB Type-CBluetooth verzió: V5.0Tényleges távolság: ≥10mHangszóró átmérője: 13 mmImpedancia: 32 OhmHangszóró teljesítmény: 20 mW x 2Jel / zaj arány: ≥70dBTorzulás: ≤ 0.5%Frekvencia válasz: 20 Hz – 20 kHzA töltőtok bemeneti feszültsége: 5 V, 500 mALejátszási idő: kb. 4 óra
Készenléti idő: 360 óraFülhallgató akkumulátor kapacitása: 35 mAhA töltőtok akkumulátor töltőkapacitása: 250 mAh Gyártó: Lenovo 
Doboz tartalma:
-3 pár Gumiharang 
-2db LP5 Fülhallgató
-1db töltőkábel
-1db töltőtok
-1db felhasználói kézikönyv

KITŰNŐ VÁLASZTÁS!
Telefonos vevőtámogatás

Hívd munkanapon 8:00 – 16:00 óra között vevőtámogató központunkat:

Hivatkozz munkatárunkkal folytatott beszélgetésed során a termék nevére vagy cikkszámára, korábbi megrendelés esetén a megrendelés számára.

  • Termék cikkszáma: VRMS-6973037701704
Ügyfélszolgálat