Krea-Wood nyírfából készült tablet tartó állvány, fehér színben

Készleten

Cikkszám: KRWD-TAB03 Kategória:
[lws_social_share]

Leírás

Krea-Wood fa tabletállványok – a gördülékeny munkáért
Úgy terveztük őket, hogy kényelmesen gépezhess. Bárhol.

Egy tablettel a munka csak akkor komfortos, ha fixen áll, megfelelően rálátunk, és bárhol elővehetjük. Tabletállványunk ebben lesz a tableted asszisztense.
Miért jobb, mint bármelyik tabletállvány?
Társ lesz a munkában.
Akár a konyhában is.
A Krea-Wood tabletállvánnyal lenyűgözően gördülékeny a munka. Egyszerűen felállíthatod három különböző szögben, épp melyik dőlésszög a legmegfelelőbb, legszükségszerűbb. Épp dokumentumaidat szerkesztenéd? Egy lazább konferenciahívást bonyolítanál az ágyadban?
Gépelni szeretnél? A konyhában egy receptre kellene rápillantanod, egy filmet néznél a vonaton? A három kitámasztási lehetőséggel mindig a legideálisabb szögbe állíthatod a kijelzőt. Az optimális dőlésszögnek köszönhetően segíthet minimalizálni a merev nyak okozta fájdalmakat is.
Kevesebbet fogsz görnyedni.
Fa anyagából kiindulva könnyen tisztítható.
Mindig útra kész.
Dolgozz és légy elérhető. Bárhol.
Csúszásgátló gumilapokkal látjuk el, hogy használat közben ne mozogjanak. Összecsukható, ezt hat erős mágnes biztosítja. Ezért könnyen elrakható. Bárhová magaddal viheted, könnyű, nem húzza le a táskád sem.
Magyarországon gyártott, handmade, kézzel készített termékünk három színben elérhető. Barna, fehér és natúr színekben. Strapabíró, így bárhová nyugodt szívvel magaddal viheted, ellenáll a mindennapi használatnak.
Örömteli gépezés.
A tabletek a termék elején található horonyba illeszthetők, és vízszintesen és függőlegesen is használhatók, ami épp a munkafolyamataidat szolgálja. A legjobb kitámasztás minden tevékenységhez.
Természetesen simul a feladatokhoz. Otthoni, és irodai használatra egyaránt ajánljuk. Wow hatást kelt egy rendezett asztali környezetben.
Mérete: 150x187x12 mm.
Praktikus. Természetes. Masszív.
Dizájnos. Egyszerűen fa.
Neked való, ha tudatosságra törekedsz, mindenben a természetest és az értéket keresed. Ha szereted a fából készült természetes ötletes dolgokat.
Ha kedveled a masszív anyagból készült tárgyakat. Mindenütt keresed a kézműves, kézzel vagy netán fából készült különlegességeket. Amik megdobják a környezet látványvilágát.
Ezek a termékek nem csak "készülnek". Őket alkotják.
A Krea-Wood az Amazon európai piacterein is forgalmazott márka, mely révén 3 év alatt 23 országba jutott el. Termékeink egyedileg, kétkezi munkával, apró, leheletfinom eltérésekkel, természetes alapanyagokból készülnek.
Neked ajánljuk, ha a megszokottól eltérő, egyedi dolgok a mindennapi oxigéned.
Felejtsd el a konvenciókat és kezdjen el sétálni az egyediség útján. Tabletállványunk készen áll a munkára, és te?

KITŰNŐ VÁLASZTÁS!
Telefonos ügyfélszolgálat

Hívd munkanapon 8:00 – 16:00 óra között ügyfélszolgálatunkat az alábbi telefonszámon:

Hivatkozz munkatárunkkal folytatott beszélgetésed során a termék nevére vagy cikkszámára, korábbi megrendelés esetén a megrendelés számára. Amennyiben nem tudjuk felvenni a telefont visszahívunk.

  • Termék cikkszáma: KRWD-TAB03
Ügyfélszolgálat