iPhone 13 Pro Max Supcase IBLSN ARES ütésálló, 360°-os tok

Cikkszám: LSTR-843439114425 Kategória:
[lws_social_share]

Leírás

Miért ez az egyik legerősebb iPhone 13 Pro Max tok?
A Supcase páncélozott termékek legújabb sorozata. A pontosság, az innováció és a funkcionalitás az alapelemek minden esetben. Nemcsak a legmagasabb szintű védelmet nyújtják, hanem minden esés során ütéselnyelést is biztosítanak. Egyedülálló anyagkombináció, amely rendkívüli védelmet biztosít készülékének minden oldalról.

A tok kiváló minőségű, erős polikarbonátból készül, poliuretán hozzáadásával. Ez az anyagkombináció megduplázza a védelem erejét, és akár 3 méterről is képes elnyelni a zuhanást. Az elülső burkolat egy fejlett "Snap-On" kialakítású. A házat kétrétegű "PC + TPU"-val tervezték, a rugalmas és erős TPU anyag és a kemény polikarbonát kombinálásával, amely ellenáll a legtöbb ütésnek és védi még extrém esések esetén is.

Fontos eleme és egyben előnye a terméknek, hogy nem csak ütésekkel és leeséssel, hanem porral szemben is ellenáll! A készülék minden portja megfelelően vágva és rögzítve van egy tokban, így teljesen működőképes és kompatibilis, ugyanakkor ellenáll a folyadékok felületes elárasztásának.

Minden Supcase termék megfelel a MIL STD 810G 516.6 katonai ellenállási szabványnak, ami azt jelenti, hogy 26-szor esett le 2 méteres magasságból.

A TERMÉK TULAJDONSÁGAI:
– 100%-ban eredeti
– Könnyű kompozit szerkezet
– Precízen elkészített
– Extrém védelmet nyújt az esés ellen
– Kiváló illeszkedés
– Teljesen működőképes
– Megfelel a katonai ejtési teszt szabványnak (MIL STD 810G 516.6)
– Könnyen össze- és szétszerelhető
– Eredeti csomagolásban

Neked ajánljuk
KITŰNŐ VÁLASZTÁS!
Telefonos ügyfélszolgálat

Hívd munkanapon 8:00 – 16:00 óra között ügyfélszolgálatunkat az alábbi telefonszámon:

Hivatkozz munkatárunkkal folytatott beszélgetésed során a termék nevére vagy cikkszámára, korábbi megrendelés esetén a megrendelés számára. Amennyiben nem tudjuk felvenni a telefont visszahívunk.

  • Termék cikkszáma: LSTR-843439114425
Ügyfélszolgálat