Genesis Zircon 330 Vezeték nélküli gamer egér 3600DPI, fekete

Elfogyott

Cikkszám: MBLG-NMG-1321 Kategória:
[lws_social_share]

Leírás

ZIRCON 330, SZABADSÁG A JÁTÉK ALATT

A Genesis Zircon 330 egy vezeték nélküli egér, amelyet olyan játékosok számára fejlesztettek ki, akik kusza kábelek nélkül keresik a mozgás szabadságát, valamint egy eros érzékelo, amely gyors és pontos mozgást tesz lehetové elakadás nélkül, mint az összes többi szabványos vezeték nélküli egér. Ezenkívül az érzékelo lehetové teszi a felbontás beállítását 4 szint között, 800 és 3600 DPI között, ami jól muködik a 4K képernyoknél. A Genesis Zircon 330 számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek javítják a hatékonyságot és a használat kényelmét, ezek; strapabíró gombkapcsolók gyors reagálással, ergonomikus formával, könnyu felépítéssel és kiváló minoségu teflon csúszásokkal.

VEZETÉK NÉLKÜLI SZABADSÁG ÉS INTEGRÁLT ÚJRATÖLTHETO AKKUMULÁTOR

A Zircon 330 biztosítja a vezeték nélküli szabadságot, nem kell többé aggódnia a kusza kábelek miatt. Ez megkönnyíti az egér használatát és LAN partikra vagy üzleti megbeszélésre való eljuttatását. Az egér 750 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, amelyet használat közben is lehet tölteni, a mellékelt töltokábellel pedig csak csatlakoztassa az egeret a számítógép USB-portjához. A vezeték nélküli USB nano vevo hatótávolsága 10 m.

ERGONÓMIAI ALAKÚ

A Zircon 330 kiváló minoségu teflon csúszdákkal van felszerelve, amelyek bármilyen felületen könnyed mozgást biztosítanak. A Zircon 330 maximális kényelmet nyújt és csökkenti a fáradtságot még hosszabb használat esetén is. Szimmetrikus alakja úgy lett kialakítva, hogy maximális tapadást biztosítson minden tenyértípushoz.

JÁTÉKTERVEZÉS

A Genesis Zircon 330 kialakításával és kivitelezésének minoségével biztosan elbuvöli Önt és barátait, a játék tiszta megjelenése a fekete és a vörös színekkel kombinálva igazi ékszerré válik az asztalán. Az egér piros logó-háttérvilágítással is rendelkezik, amelyet egyszeruen csak egyetlen gombnyomással ki lehet kapcsolni, és energiát takaríthat meg.

EROS OPTIKAI ÉRZÉKELO

A Genesis Zircon 330 eroteljes optikai érzékelovel van felszerelve, amely gyors és precíz mozgásokat biztosít elakadás nélkül, még a legigényesebb helyzetekben is, ahol a szabványos vezeték nélküli egerek egyszeruen lemaradnak. Az érzékelo lehetové teszi a felbontás 4 szint közötti beállítását; 800, 1600, 2400 és 3600 DPI, megkönnyítve ezzel a 4K játékok lejátszását. Az elore beállított DPI-k mindegyike a dedikált DPI gomb segítségével egyszeruen kapcsolható On-the-Fly módban. Ezenkívül az érzékelo 10G gyorsulást, 4000 FPS adatátviteli sebességet és 30 ips kurzorkövetési sebességet kínál.

FENNTARTHATÓ GOMBKAPCSOLÓK GYORS GYAKORLATOKKAL

Az egér tartós Huano kapcsolókkal van felszerelve, amelyek élettartama akár 5 millió kattintás, gyors reakcióidot biztosítva, biztosítva a megbízhatóságot és a hatékonyságot.

LEÍRÁS

Gombok száma: 7

Érzékelo: Optikai, PAW3212

Felbontás: 800 – 1600 – 2400 – 3600 DPI

Polling rate: 500 Hz

Maximális képsebesség: 4000 FPS

Gyorsulás: 10G

Követési sebesség: 30 ips

Csatlakozó: USB 2.0

Tartomány: 10 m

Kommunikáció: vezeték nélküli 2,4 Ghz

Támogatott operációs rendszerek: Windows XP / Vista / 7/8/10, Linux, Android

Egyéb funkciók: Plug & Play

Szélesség: 66 mm

Magasság: 37 mm

Hossz: 126 mm

Tápegység: Integrált 750 mAh akkumulátor

Súly: 105 g

Szoftver: Nem

KITŰNŐ VÁLASZTÁS!
Telefonos ügyfélszolgálat

Hívd munkanapon 8:00 – 16:00 óra között ügyfélszolgálatunkat az alábbi telefonszámon:

Hivatkozz munkatárunkkal folytatott beszélgetésed során a termék nevére vagy cikkszámára, korábbi megrendelés esetén a megrendelés számára. Amennyiben nem tudjuk felvenni a telefont visszahívunk.

  • Termék cikkszáma: MBLG-NMG-1321
Ügyfélszolgálat