Genesis Xenon 750 Gamer optikai egér szoftverrel, 10200 DPI, háttérvilágítással

Elfogyott

Cikkszám: MBLG-NMG-1162 Kategória:
[lws_social_share]

Leírás

SZAKMAI EGYSÉG – SOK LEHETŐSÉGGEL

A Genesis Xenon 750 Pro Gaming egér könnyen a kedvenc társává válhat a mindennapi játékokban. Fejlett szoftver, háttérvilágítású RGB, csúcskategóriás érzékelő, programozható gombok és opció a burkolat beállítására – ez csak néhány a sok szolgáltatás közül, amelyet a Xenon 750 kínál.

PRO PARAMÉTEREK

Ennek az egérnek a teljesítményét támasztják alá specifikációi. Maximális adatfeldolgozási sebesség 8000 FPS, maximális gyorsulás 30 G, 1000 Hz frekvencia (állítható) és maximális követési sebesség 150 IPS. Amikor csak 92 gramm alacsony tömeggel és csúcskategóriás csúszkákkal töltjük fel, akkor hatalmas fegyvert kap a további győzelmek megtervezéséhez.

HALÁLOS PONTOSSÁG

Azt akarjuk, hogy a Xenon 750 segítsen Önnek megbirkózni a kinti kihívásokkal. Ezért a Pixart PMW3330 csúcskategóriás érzékelőjével szereltük fel.

ERGONOMIKA ÉS TERVEZÉS

A funkcionalitás kulcsfontosságú, azonban az ergonómiáról és a dizájnról sem feledkeztünk meg! A Xenon 750 nemcsak ergonómikus (lehetővé teszi az ergonómia testreszabását), hanem vagány is . Divatos RGB háttérvilágítás PRISMO effektussal és az oldalsó panelek mentén elhelyezett LED-ek, a görgő és a Genesis logó mindegyike különleges karaktert kölcsönöz a Xenon 750-nek, amelyet az Ön igényei szerint tovább testre szabhat.

AZ OLDALPANELEK TESTRESZABÁSA

A Xenon 750 megtervezése során sok lehetőséget akartunk adni arra, hogy az egeret az Ön igényeihez igazítsa. Ezért a csomagban további burkolatú oldalpaneleket talál, amelyek lehetővé teszik a saját ergonómiai kialakításának megalkotását. A cserélhető elemeket erős mágnesekkel könnyű felszerelni és szilárdan tartani.

NAGY SZOFTVER, SOK MÓKA

Minden játékos tudja, hogy a dedikált egérszoftver új szintre emelheti képességeit. A Xenon 750 olyan szoftverrel van felszerelve, amely lehetővé teszi funkciók hozzárendelését, profilok és makrók szerkesztését az egyes gombokhoz, emellett választhat az RGB háttérvilágítás színeiből, és különböző világítási módokat állíthat be, beleértve a színek hozzárendelését a kiválasztott LED-ekhez.

HOSSZÚ TÁVÚ EGYSÉG

A játékeszközöknek tartósnak kell lenniük! A Xenon 750 számos megoldást kínál, amelyek meggyőződnek annak tartósságáról. Tartós alkatrészek, jó minőségű csúszkák, 180 cm-es nejlonfonott kábel és tartós OMRON kapcsolók 10 millió kattintási élettartammal – ez a csomag garantálja a tartós, szoros kapcsolatot, amelyet sikerek töltenek be Ön és Xenon 750 között

Maximális felbontás10200 DPI

Programozható gombokIgen

Megvilágítás színeRGB

Jellemzők

Az oldalsó burkolat testreszabása, tartós OMRON kapcsolók

Funkciók

Lekérdezési sebesség, DPI beállítás, elérhető profilok, makrók elérhetők

Érzékelő modellPixArt PMW3330

SpecializáltJátékosoknak

Maximális képkockasebesség8000 kép / mp

Maximális követési sebesség150 hüvelyk / s

Súly144 g

SzínFekete

TápegységUSB (5 V)

MegvilágításIgen

Mintavételi gyakoriság1 000 Hz

Siklás típusaTeflon

Gyorsulás30 G

gombok száma7

További jellemzőkPlug & Play

Gombok száma7

Felbontás100 – 10200 DPI

ÉrzékelőOptikai

KommunikációVezetékes

Kábelhosszúság180 cm

CsatlakozókA típusú USB

Támogatott operációs rendszerek

Windows 10, Windows XP, Windows Vista, Windows 8, Windows 7, MAC, Linux, Android 4.2.2

Magasság43 mm

Szélesség73 mm

Hossz124 mm

KITŰNŐ VÁLASZTÁS!
Telefonos ügyfélszolgálat

Hívd munkanapon 8:00 – 16:00 óra között ügyfélszolgálatunkat az alábbi telefonszámon:

Hivatkozz munkatárunkkal folytatott beszélgetésed során a termék nevére vagy cikkszámára, korábbi megrendelés esetén a megrendelés számára. Amennyiben nem tudjuk felvenni a telefont visszahívunk.

  • Termék cikkszáma: MBLG-NMG-1162
Ügyfélszolgálat