Genesis Vanad 500 Gamer egérkábel és fejhallgató tartó, fekete

Elfogyott

Cikkszám: MBLG-NBU-1602 Kategória:
[lws_social_share]

Leírás

SZILÁRD KÁBELVEZETO

Kiváló minoségu gumikar, stabil felépítéssel és kiváló kivitelezési minoséggel együtt mindent megad Önnek, amit elvárhat egy ilyen típusú készüléktol – ideális támaszt a kábelhez, mintha soha nem is létezett volna. Tapasztalja meg a mozgás szabadságát, játsszon az egérrel, mint még soha.

ULTRAMODERN KIVITEL LED HÁTTÉRVILÁGÍTÁSSAL

A Vanad 500 ultramodern kialakításával lep meg, amely formájával és funkciójával lenyugöz. A kialakítást 7 szín megjelenítésére alkalmas LED háttérvilágítás egészíti ki, amelyet a készülék elején található érintogombbal változtathat meg. Íme egy gyönyöru egérzsinór vezeto, amely elbuvöl a kialakításával, és mosolyt csal az arcára.

FEJHALLGATÓ ÁLLVÁNY

Az egér bungee szokatlan elonye a dedikált fejhallgató-állvány. Nincs többé helye a fejhallgatónak bárhol az asztallapon, a széken vagy más helyeken, amelyek nem megfeleloek, mindennek megvan a maga helye, így a fejhallgatónak is. A Vanad 500 egy egérgumi, amely gondoskodik a fülhallgatóról.

2X USB 2.0 PORT

Úgy döntöttünk, hogy a leheto legtöbb funkciót megkapjuk egyetlen eszközzel. A Vanad 500 készüléket két USB-porttal látták el, így az egér hatékony USB HUB-vá vált, több lehetoséget kínálva, és a legfontosabb eszközöket a leheto legközelebb tartva.

LEVEHETO KÁBEL

A kiveheto kábelnek köszönhetoen a Vanad 500 képes állni és végrehajtani azokat a funkciókat, amelyekre tervezték – kábeltámaszt biztosít és fejhallgatót tárol. Ha szeretné, leválaszthatja a felesleges kábelezést, és élvezheti a készülék minimalista képét.

GUMI, CSÚSZÁSGÁTLÓ LÁBAK

A Vanad 500 alján csúszásgátló lábak vannak, amelyek nagy stabilitást biztosítanak az egér bungee számára. Élvezze a mozgások szabadságát örökké.

Az A típusú USB portok száma2

USB verzió2.0

TápegységNem

Active HubNem

Adatátviteli sebesség0 – 480

SzínFekete

TápegységUSB-A

Kábelhosszúság150 cm

CsatlakozókA típusú USB

Támogatott operációs rendszerek

Windows XP, Windows Vista, Windows 8, Windows 7, Windows 10, Linux, Android 4.2.2

Magasság128 mm

Szélesség128 mm

Hossz253 mm

KITŰNŐ VÁLASZTÁS!
Telefonos ügyfélszolgálat

Hívd munkanapon 8:00 – 16:00 óra között ügyfélszolgálatunkat az alábbi telefonszámon:

Hivatkozz munkatárunkkal folytatott beszélgetésed során a termék nevére vagy cikkszámára, korábbi megrendelés esetén a megrendelés számára. Amennyiben nem tudjuk felvenni a telefont visszahívunk.

  • Termék cikkszáma: MBLG-NBU-1602
Ügyfélszolgálat