Genesis Vanad 300 Gamer egérkábel tartó, fekete

Elfogyott

Cikkszám: MBLG-NBU-1441 Kategória:
[lws_social_share]

Leírás

MAXIMÁLIS ELLENORZÉS

Az egérgumi a Genesis Vanad 300 egy kicsi eszköz, amely támogatja az egérkábelt, növelve annak irányítását és a mozgás sebességét a virtuális összecsapások során. A rugalmas puha gumi kar lehetové teszi a játékos számára, hogy szabadon mozgassa az egeret, és szervezoként is muködik, amely lehetové teszi az asztal összekapcsolását a kusza kábelekbol. A kar gumibilincsei minden kábelvastagsághoz igazodnak.

GYORSABB REAKCIÓ ÉS SIMÁBB MOZGÁSOK

A Genesis Vanad 300 nagyban javítja a játék kényelmét, mert kiküszöböli a kábel súrlódását az íróasztalon, és csökkenti az egér súlyát, miközben támogatja a kábelt, ami nagyban növeli a játékos reakcióját, az egér gyorsulását és a mozgások simaságát. A Vanad 300 további elonye a játék megjelenése és a piros háttérvilágítás, amely minden bizonnyal érdekes eszköz lesz egy lelkes játékos asztalán.

BEÉPÍTETT USB-HUB

A Vanad 300 funkcionalitása növekszik az integrált 4 portos USB 2.0 HUB beépítésével, amely lehetové teszi bármilyen kézi elérhetoségu USB-eszköz egyszeru csatlakoztatását, amely megoldja a szabad USB-portok hiányának problémáját a számítógépen, és ingyenes hozzáférést biztosít a felügyelethez csatlakoztatott eszközök közül. A HUB áramellátását leveheto 150 cm hosszú USB-kábel biztosítja.

Az A típusú USB portok száma4

USB verzió2.0

Felület PC

TápegységNem

Active HubNem

Adatátviteli sebesség 0 – 480

Szín Fekete

TápegységUSB-A

Kábelhosszúság150 cm

CsatlakozókA típusú USB, Micro USB

Támogatott operációs rendszerek

Windows 10, Windows XP, Windows Vista, Windows 8, Windows 7, Linux, Android 4.2.2

Magasság97 mm

Szélesség127 mm

Hossz127 mm

KITŰNŐ VÁLASZTÁS!
Telefonos ügyfélszolgálat

Hívd munkanapon 8:00 – 16:00 óra között ügyfélszolgálatunkat az alábbi telefonszámon:

Hivatkozz munkatárunkkal folytatott beszélgetésed során a termék nevére vagy cikkszámára, korábbi megrendelés esetén a megrendelés számára. Amennyiben nem tudjuk felvenni a telefont visszahívunk.

  • Termék cikkszáma: MBLG-NBU-1441
Ügyfélszolgálat