Genesis Tellur 300 Power Of Wasd gamer szonyeg 100cm, fekete

Elfogyott

Cikkszám: MBLG-NDG-1464 Kategória:
[lws_social_share]

Leírás

WASD EREJE

A Genesis Tellur 300 Power of WASD padlószőnyegnek köszönhetően kéznél lesz fegyverkészlete! Hangsúlyos alakja játék- vagy irodaszéknek készült, és tökéletesen védi a padlót a karcolásoktól. Puha felülete tökéletes pihenésre.

PADLÓ VÉDELME

A Genesis Tellur 300 felülete lehetővé teszi, hogy a szék kerekei simán elcsússzanak, a csúszásmentes alja pedig tökéletes tapadást biztosít mindenféle padlóhoz. Még a legdinamikusabb játék során is egy helyen marad a szőnyeg. A szőnyeg mérete optimális minden típusú szék és asztal alá.

EGYEDI TERVEZÉS

A Genesis Tellur 300 kiváló minőségű, tartós és könnyen tisztítható anyagból készül. A padlószőnyeg varrott széle megvédi a kopástól. A Genesis Tellur 300 Power of WASD egyedülálló kialakításával, amely a „Legyen nyugodt és…” közkedvelt szlogenet mutatja be, minden játékbeállítás teljes lesz!

AnyagPoliészter

SzínFekete

Átmérő100 cm

KITŰNŐ VÁLASZTÁS!
Telefonos ügyfélszolgálat

Hívd munkanapon 8:00 – 16:00 óra között ügyfélszolgálatunkat az alábbi telefonszámon:

Hivatkozz munkatárunkkal folytatott beszélgetésed során a termék nevére vagy cikkszámára, korábbi megrendelés esetén a megrendelés számára. Amennyiben nem tudjuk felvenni a telefont visszahívunk.

  • Termék cikkszáma: MBLG-NDG-1464
Ügyfélszolgálat