Genesis Selen 400 7.1 vezeték nélküli Gamer mikrofonos fejhallgató fekete

Készleten

Cikkszám: MBLG-NSG-1673 Kategória:
[lws_social_share]

Leírás

MOBILITÁS

A vezeték nélküli kialakítás korlátlan lehetőségeket kínál a szállítás terén is. Mindig magánál lehet a fejhallgató, bárhonnan is tervezed a játékot. Ne korlátozza magát! Érezze teljes szabadságát a Selen 400 fejhallgatóval!

HALLASD A HANGOD

A Selen 400-at rugalmas, irányba mutató mikrofonnal szerelték fel, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és kényelmesen kommunikálhasson csapattársaival a csapatjátékok során. Nagyon érzékeny mikrofon biztosítja, hogy társai bármit halljanak, amit át akarnak adni nekik. Ezenkívül a rugalmas kialakítás lehetővé teszi minden játékos számára, hogy a mikrofont kényelmes helyzetbe hozza számára.

VEZÉRLÉS A FEJHALLGATÓRÓL

A kézibeszélőn vannak olyan gombok, amelyek lehetővé teszik a hang teljes irányítását. A fül mellett található gombok segítségével szabályozhatja a hangerőt, szüneteltetheti a zenelejátszást, kényelmesen be- és kikapcsolhatja a fejhallgatót.

HATÉKONY AKKUMULÁTOR

A fejhallgatók hosszú élettartamú akkumulátorral vannak felszerelve. Ennek köszönhetően játékokat játszhat vagy zenét hallgathat anélkül, hogy aggódna a készülék hirtelen lemerülése miatt. Az akkumulátor egyetlen töltéssel akár 15 óráig is eltarthat.

GYŐZTES HANGMINŐSÉG

A sztereó 2.0 technológia és a nagy, 50 mm-es, kiváló minőségű meghajtók garantálják a mély, tiszta hangzást, amely lehetővé teszi, hogy mindent meghalljon, ami fontos ahhoz, hogy nyertessé váljon. Ezenkívül a széles 20 – 20 000 Hz frekvenciatartomány erős basszust és a hangok pontos reprodukcióját biztosítja.

JÁTÉK KORLÁTOZÁSOK NÉLKÜL

A Selen 400 számítógépekkel, PlayStation 4 konzolokkal és Nintendo Switch-ekkel működik. Emiatt nem kell csak egy eszközre korlátozódnia, és bárhol játszhat, ahol csak akar.

TARTÓS ÉPÍTÉS

A Genesis Selen 400 fejhallgató a legjobb minőségű anyagokból készül, ennek köszönhetően hosszú évekig szolgálják Önt. Az alumínium fejpánt biztosítja a tartósságot, a prémium bőrrel borított hab pedig sokáig hibátlan megjelenést kölcsönöz.

A KÉNYELEM LEGMAGASABB SZINTJE

A Selen 400 prémium bőrrel borított puha fülhallgatókkal van felszerelve, amelyek nem okoznak nyomásérzetet és tökéletesen izolálják a hangokat a környezettől, ami azt jelenti, hogy semmi sem fogja elvonni a figyelmét. A rugalmas fejpánt bármilyen fejformához igazodik, kivételes kényelmet biztosítva minden egyén számára.

Genesis Selen 400 7.1 vezeték nélküli Gamer mikrofonos fejhallgató

Fejhallgató típusa: Fejhallgató

Gamerakre specializálódott

Audio rendszer: 2.0

A meghajtó egység anyaga: Dinamikus

A vezető átmérője 50 mm

Hangnyomásszint: 108 dB

Fejhallgató frekvenciaválasza 20 – 20000 Hz

Impedancia: 32 Ohm

Mikrofon: Igen

Hangerő-szabályozás

Mikrofon tartó: Rugalmas

Mikrofon érzékenység – 48 dB

Kommunikáció Vezeték nélküli 2,4 GHz

Mikrofon frekvencia-válasz: 50 – 10000 Hz

Tartomány: 10 m

Csatlakozók: Micro USB, Mini Jack

Szín Fekete, Piros

Tartozékok:

USB adapter, 3,5 mm-es jack csatlakozó, Micro USB-kábel

Megvilágítás Nem

Anyag: alumínium, műanyag

Súly 315 g

Mikrofon némítása A fülhallgatón

2 év garancia

KITŰNŐ VÁLASZTÁS!
Telefonos vevőtámogatás

Hívd munkanapon 8:00 – 16:00 óra között vevőtámogató központunkat:

Hivatkozz munkatárunkkal folytatott beszélgetésed során a termék nevére vagy cikkszámára, korábbi megrendelés esetén a megrendelés számára.

  • Termék cikkszáma: MBLG-NSG-1673
Ügyfélszolgálat