Genesis Rhod 500 Gamer billentyuzet színes háttérvilágítás, magyar

Elfogyott

Cikkszám: MBLG-NKG-1619 Kategória:
[lws_social_share]

Leírás

SZUPER TARTÓS

A kiváló minőségű alumíniumból készült megerősített és szuper tartós burkolat valódi harcossá teszi ezt a billentyűzetet. Nem fél a pillanatnyi kudarcoktól és a bomlástól. Akkor is veled lesz, ha eleged van. Mindig harcra kész

RGB HÁTTÉRVILÁGÍTÁS

A természetben az intenzív színek veszélyt jelentenek, a Rhod 500 RGB-vel ez a veszély várja az ellenfeleket. A 7 zónás RGB háttérvilágítás nagyszerű lehetőség arra, hogy megmutassa karakterét, ne hagyja, hogy uralkodjon magán. Dominálj!

SZELLEMKÉP-ELLENES

A Rhod 500 RGB minden mozdulatát látja, mindenhová követ és nem okoz csalódást. A szellemkép-mentesítő funkciónak köszönhetően már nem kell attól tartania, hogy csak néhány megnyomható billentyűre korlátozódik. Préselj ki belőle minden utolsó teljesítményt, célod a harc megnyerése!

FEJLETT SZOFTVER

Testreszabhatja. A Rhod 500 RGB fejlett szoftverrel rendelkezik, amellyel minden kulcsot beprogramozhat, és a háttérvilágítás vagy a multimédiás billentyűk könnyen testreszabhatók a funkciók hozzárendeléséhez. Állítsa be úgy, hogy a győzelem mindig az Ön számára elérhető legyen.

TECHNOLÓGIAILAG TÖKÉLETES

A Rhod RGB 500 csendes és tartós membránmechanizmussal van felszerelve, amelyet alacsony 55 g működési erő, 8 ms válaszidő és 2,5 mm aktiválási pont jellemez. A Windows billentyűzár funkció lehetővé teszi a játékot anélkül, hogy véletlenül minimalizálná a játékot.

CSÚSZÁSGÁTLÓ LÁBAK

Összecsukható és csúszásgátló gumilábbal felszerelve a billentyűzet stabil marad, bármi is legyen. Agresszív mozdulat és … működnie kell!

CSERÉLJE A WASD GOMBOKAT

A figyelem jelentősen befolyásolja a harc hatékonyságát. Nem szokott a nyilakhoz? Vagy talán a WASD kulcsok? A Rhod 500 RGB nem korlátozza Önt, és lehetővé teszi, hogy felcserélje őket.

BEÉPÍTETT MEMÓRIA

Egy igazi katona nem felejti el céljait, és a Rhod 500 RGB sem felejti el, amire szüksége van. A beépített memóriának köszönhetően emlékezni fog a hozzá rendelt makrókra, és bárhol használhatja őket. Összpontosítson a győzelemre!

KÉNYELMES HASZNÁLAT

Szeret a kanapén ülni és játékokat játszani a számítógépéhez csatlakoztatott TV-n? Nincs mit! A Rhod 500 RGB 1,8 m-es kábellel rendelkezik, amely annyi helyet biztosít Önnek, amennyire szüksége van.

Szoftver Igen

Működési erő55 g

Kulcsok élettartama10 millió

Működési pont2,5 mm

Válaszidő 8 ms

Megvilágítás színeRGB

A háttérvilágítási módok száma

11

ElrendezésMINKET

SpecializáltJátékosoknak

Tartozék kiegészítőkHasználati útmutató

Súly631 g

AnyagFém, ABS

SzínEzüst, Fekete

Multimédiás kulcsok száma12.

Kulcsok száma104

KommunikációVezetékes

MegvilágításIgen

KulcsmechanizmusMembrán

Kábelhosszúság180 cm

CsatlakozókA típusú USB

Profil Magas

Támogatott operációs rendszerek

Windows XP, Windows Vista, Windows 8, Windows 7, Windows 10

Multimédiás kulcsokIgen

Magasság36 mm

Szélesség159 mm

Hossz466 mm

KITŰNŐ VÁLASZTÁS!
Telefonos ügyfélszolgálat

Hívd munkanapon 8:00 – 16:00 óra között ügyfélszolgálatunkat az alábbi telefonszámon:

Hivatkozz munkatárunkkal folytatott beszélgetésed során a termék nevére vagy cikkszámára, korábbi megrendelés esetén a megrendelés számára. Amennyiben nem tudjuk felvenni a telefont visszahívunk.

  • Termék cikkszáma: MBLG-NKG-1619
Ügyfélszolgálat