Genesis Radium 200 Gamer mikrofon USB, fekete-piros

Elfogyott

Cikkszám: MBLG-NGM-1392 Kategória:
[lws_social_share]

Leírás

JÁTÉKOSOKNAK ÉS STREEMEREKNEK

Minden streamer és játékos tudja, hogy a jó mikrofon az alapköve a következő szint eléréséhez. Ezt szem előtt tartva a Genesis minden otthoni stúdióhoz vagy gamersarokba tökéletesen elkészítette a Radium 200-at, a jó hangfeldolgozási paraméterekkel rendelkező kardio mikrofont.

HALD ŐKET

A Radium 200 egy modern sugárirányú mikrofon kardioid felvételi mintával. Ez azt jelenti, hogy hatékonyan csökkenti a háttérzajokat, miközben tökéletesen felveszi az elől érkező hangokat. A hangerőszabályzó és a praktikus némító gomb hozzáadásával remek eszközt kap a nagyszerű audio / video tartalom létrehozásához.

A HÁTTÉRVILÁGÍTÁS NEM CSAK A JÓ MEGJELENÉSHEZ

A modern megjelenésű és hatékony, piros LED háttérvilágítás tájékoztatja Önt arról, hogy a mikrofon aktív vagy némított. Így elkerülheti a sok hibát és kudarcot a felvétel vagy a streaming során.

TÖBB FUNKCIÓS

A mikrofon forgatható karral és szélvédővel rendelkezik, amelyek segítenek a mikrofon kívánt magasságba állításában. A fejhallgatót közvetlenül a mikrofonhoz is csatlakoztathatja a 3,5 mm-es minijack portnak köszönhetően. A további USB-port hubként szolgál, és a mikrofon hátulján található.

TARTÓSSÁG

A kiváló minőségű alkatrészek és a nylon fonott kábel (1,5 m) tartóssága nagymértékben javul, ennek köszönhetően tökéletes megoldás minden ambiciózus alkotó vagy játékos számára.

Mikrofon típusa: Kapazitiv

Irány: kardioid

Mikrofon érzékenysége: 30 dB

Háttérvilágítás: Igen

Mikrofon frekvenciaválasz: 100-16000 Hz

Csatlakozók: USB 2.0

Kábel hossza: 150 cm

Kommunikáció: Vezetékes

Szín: fekete-piros

Impedancia: 2 200 Ohm

KITŰNŐ VÁLASZTÁS!
Telefonos ügyfélszolgálat

Hívd munkanapon 8:00 – 16:00 óra között ügyfélszolgálatunkat az alábbi telefonszámon:

Hivatkozz munkatárunkkal folytatott beszélgetésed során a termék nevére vagy cikkszámára, korábbi megrendelés esetén a megrendelés számára. Amennyiben nem tudjuk felvenni a telefont visszahívunk.

  • Termék cikkszáma: MBLG-NGM-1392
Ügyfélszolgálat