Genesis Radium 100 Gamer mikrofon USB, fekete-piros

Elfogyott

Cikkszám: MBLG-NGM-1407 Kategória:
[lws_social_share]

Leírás

MIKROFON GAMEREKNEK

A mikrofon az online játékok fontos kiegészítője, amely csapatmunkát és jó kommunikációt igényel. Nem minden játék fejhallgató rendelkezik jó minőségű mikrofonnal, a játékosok gyakran választanak fejhallgatót anélkül, hogy figyelembe vennék a mikrofon paramétereit. A Genesis Radium 100 mikrofon minden alapvető igényt kielégít a játék, a hang és a videó felvétele terén. A kompakt méret, a némító gomb, az egyszerű beállítás és a jó specifikációk a fő előnyei.

KÉNYELMES HASZNÁLAT ÉS KÖNNYŰ BEÁLLÍTÁS

A Radium 100 mikrofon Plug & Play, ami azt jelenti, hogy nem igényel külön szoftver konfigurálását vagy telepítését. A rugalmas kar, a fejhallgató csatlakoztatásának képessége és a dedikált némító gomb teszi a Radium 100-ot jó megoldáshoz játékosok és streamerek számára egyaránt. A mikrofon USB-n keresztül csatlakozik, ami tovább növeli sokoldalú karakterét.

HATÉKONY ÉS KÖZPONTI

A mikrofonnak mindenirányú hangfelvételi jellemzője van, ami azt jelenti, hogy a hangokat minden irányból azonos érzékenységgel veszik fel. Ez sokkal könnyebbé teszi a mikrofon beállítását, mivel nem igényel pontos elhelyezést a szája előtt.

FUNKCIÓS ÉS TARTÓSSÁG

A hosszú, 1,5 m-es fekete és vörös zsinórral ellátott kábel és a hatékony LED-világítás karaktert kölcsönöz a mikrofonnak, amelynek köszönhetően minden asztalon jól fog kinézni. A háttérvilágításnak van még egy hasznos funkciója, amikor a mikrofont elnémítják, akkor elhomályosul – ennek köszönhetően a használója jól tudja, hogy mikor aktív a mikrofon és mikor nem

USB verzió2.0

Mintavételi gyakoriság44,1 kHz

Impedancia2 200 Ohm

IrányKörirányú

Mikrofon típusaDinamikus

Súly180 g

SzínPiros fekete

Mikrofon frekvencia-válasza50 – 16000 Hz

Mikrofon érzékenység-30 dB

KommunikációVezetékes

MegvilágításIgen

Kábelhosszúság150 cm

CsatlakozókA típusú USB

KITŰNŐ VÁLASZTÁS!
Telefonos ügyfélszolgálat

Hívd munkanapon 8:00 – 16:00 óra között ügyfélszolgálatunkat az alábbi telefonszámon:

Hivatkozz munkatárunkkal folytatott beszélgetésed során a termék nevére vagy cikkszámára, korábbi megrendelés esetén a megrendelés számára. Amennyiben nem tudjuk felvenni a telefont visszahívunk.

  • Termék cikkszáma: MBLG-NGM-1407
Ügyfélszolgálat