Genesis PV65 Vezeték nélküli gamepad (PS3/PC), fekete

Elfogyott

Cikkszám: MBLG-NJG-0739 Kategória:
[lws_social_share]

Leírás

Univerzális játékvezérlo

Natec Genesis PV65 egy sokoldalú vezeték nélküli játékvezérlo, ami kompatibilis PC-vel és PS3-al. Jó minoségu és gumírozót felülete elosegíti a játékok közbeni maximális kényelmet.

Két módú

PV65 lehetoség nyílik a finom váltásra a X – bemenet és D – bemenet módok között. Ezzel segíti az interfész vezérléseket, és amitol képes leszel játszani minden játékkal konzolon és Windows-os számítógépeken is.

Vibrációs visszajelzés

Különleges vibrációs rendszerének köszönhetoen a legtöbb élmény valósággá válik a kezedben. Nem csak valós érzékeset alakít ki, de még az izgalmakat is növeli a játékoknál.

Masszív markolat

PV65 játékvezérlonek egy gumírozót felülete van, amit úgy terveztek, hogy biztosítsa a tartást bármely körülmény között. Ezzel élvezhetové válik a játék, még a veterán játékosok számára is, akiknek az átlagos nem elegendo.

Teljes kontroll

A PV65 játékvezérlo felszerelt nem csak egy dupla analógkarral, de egy 8-irányú vezérlovel is. Ez a megoldás kényelmes azok számára, aki preferálják az analóg karokat, de preferálják a más típusú vezérlést is.

CsatlakozóUSB 2.0

KommunikációVezeték nélküli 2.4 GHz

Gombok száma12

SzoftverNincs

VibrációIgen

PlatformPC, Sony PlayStation 3

Akciógombok száma10

Analóg vezérloIgen

Felülete gumírozót

Akkumulátor kapacitás600 Ah

KITŰNŐ VÁLASZTÁS!
Telefonos ügyfélszolgálat

Hívd munkanapon 8:00 – 16:00 óra között ügyfélszolgálatunkat az alábbi telefonszámon:

Hivatkozz munkatárunkkal folytatott beszélgetésed során a termék nevére vagy cikkszámára, korábbi megrendelés esetén a megrendelés számára. Amennyiben nem tudjuk felvenni a telefont visszahívunk.

  • Termék cikkszáma: MBLG-NJG-0739
Ügyfélszolgálat