GENESIS OXID 450 RGB 15.6" Laptop hutopad ventilátor, RGB világítás, USB, fekete

Elfogyott

Cikkszám: MBLG-NHG-1678 Kategória:
[lws_social_share]

Leírás

ÖT LAPÁT

Az Oxid 450 RGB stabil és hatékony hutorendszerrel van felszerelve, amely négy kisebb ventilátorra támaszkodik, amelyek meleg levegot szívnak ki a laptopjából, és egy nagy ventilátor, amely huvös levegot szolgáltat. A ventilátorok elrendezése kiváló és hatékony hutést biztosít, és egy további kétfokozatú sebességszabályozás lehetové teszi. Növeli a hutést a legforróbb játék közben.

HATÉKONY RGB VILÁGÍTÁS

Ez az egyik legjobban kinézo hutobetét a piacon. A hatékony RGB háttérvilágításnak köszönhetoen biztos lehet benne, hogy az Oxid 450 diverzifikálja a játékállomást és egyedi karaktert kölcsönöz a munkahelyének.

ERGONÓMIAI KÉNYELEM

Az Oxid 450 RGB öt dolésszöget kínál, ennek köszönhetoen beállíthatja az állványt az Ön igényei szerint, garantálva a kényelmet és a nagyszeru érzést játék közben. Az állvány gumilábakkal rendelkezik, hogy megakadályozzák a pad átcsúszását a talajon.

A TELEFONJA MINDIG KÉZNÉL VAN

Ezenkívül a Genesis Oxid 450 RGB eltávolítható telefontartóval van felszerelve, amely az állvány jobb vagy bal oldalára szerelheto, növelve az állvány funkcionalitását.

BEÉPÍTETT USB-HUB

A Genesis Oxid 450 RGB állványt két USB porttal látták el, amelyek jelentosen növelik annak funkcionalitását. Ennek köszönhetoen, miután csatlakoztatta az állványt a laptop USB-portjához, nem veszít egy portot sem.

FOKOZOTT HOELOSZTÁS

Az egyedi kiegészítok és az exkluzív dizájn mellett az állvány rendkívül hatékonyan huti le laptopját. Az elolap kiváló minoségu alumíniumból készült, amely emellett növeli a hoelvezetést.

ÉpítkezésBeépített USB elosztó, kiveheto telefon tartó

Csapágy típusaUjj

Súly890 g

Állítható dolésszög5 szint

Légáramlat70 – 70 CFM

Forgási sebesség1100 – 2400 / perc

Telepített ventilátorok4x60 mm, 1×140 mm

A telepített ventilátorok száma5.

AnyagPolipropilén, alumínium

Dedikált méret15,6 "

Zajszint56 dB

SzínFekete

TápegységUSB (5 V)

MegvilágításIgen

Magasság40 mm

Szélesség260 mm

Hossz360 mm

KITŰNŐ VÁLASZTÁS!
Telefonos ügyfélszolgálat

Hívd munkanapon 8:00 – 16:00 óra között ügyfélszolgálatunkat az alábbi telefonszámon:

Hivatkozz munkatárunkkal folytatott beszélgetésed során a termék nevére vagy cikkszámára, korábbi megrendelés esetén a megrendelés számára. Amennyiben nem tudjuk felvenni a telefont visszahívunk.

  • Termék cikkszáma: MBLG-NHG-1678
Ügyfélszolgálat