Genesis Krypton 510 Gamer egér 7200 DPI RGB

Elfogyott

Cikkszám: MBLG-NMG-1640 Kategória:
[lws_social_share]

Leírás

FANTASTIKUS GAMER EGÉR

Nyerjen teljes ellenőrzést és uralmat minden játék felett! A Krypton 510 egy erőteljes játékegér, amely minden játékos számára a legkívánatosabb funkciók teljes készletét kínálja, aminek köszönhetően ellenfelei soha többé nem fogják megkóstolni a győzelmet. Fejlett optikai érzékelő a mozgáskövetés maximális pontosságához, RGB háttérvilágítás PRISMO effektussal, biztonságos és stabil fogás. Mindez készen áll a Krypton 510 bármilyen kihívásra.

PONTOSSÁG

Maradjon egy lépéssel az ellenfelek előtt. Példátlan sebességgel és pontossággal lep meg. A Krypton 510-et csúcskategóriás Pixart PMW3325 optikai érzékelővel látták el 8000 DPI felbontással, menet közben 7 fokozatú változtatással, így azonnal reagálnak a játék eseményeire.

TARTÓSÁG – OMRON KAPCSOLÓK

A Krypton 510 tartós Omron kapcsolókkal van felszerelve, amelyek garantálják a gombok élettartamát akár 10 millió kattintásig. Ezenkívül a gyártás során csak tartós alkatrészeket használtunk, a nylon fonott kábel és a gumírozott oldalak növelik a tartósságot és a kényelmet a játék során.

FONOTT KÁBEL

Felejtsd el a kusza és hajlíthatatlan kábeleket, amelyek csak akadályozzák a játékodat. Az USB kábel sérülésálló és 2 m hosszú. Könnyű és rugalmas, vezeték nélküli egér érzetét kelti. Játssz korlátok nélkül, és biztosítsd a sikered.

SÍTLUSOSAN

A Krypton 510 egyedülálló lehetőségeinek kiemelésére RGB Prismo Effect háttérvilágítással láttuk el. 16 millió színből álló paletta közül választhat, amelyek közül kiválaszthatja azokat, amelyek a legjobban hangsúlyozzák karakterét, a szoftver lehetővé teszi, hogy minden egyes DPI-szinthez színt állítson be.

DPI KAPCSOLÓ

A magas DPI nem elég. A Krypton 510 lehetővé teszi a DPI menet közbeni 7 különböző szint közötti megváltoztatását a játék megszakítása nélkül, mindezt dedikált szoftverünkön keresztül kezelhetjük.

FEJLETT SZOFTVER

A dedikált szoftver lehetővé teszi az egér teljes potenciáljának elérését. Az alkalmazás segítségével testreszabhatja az eszközt az Ön igényei szerint, beleértve az alapértelmezett gombbeállítások módosítását vagy visszaállítását, az RGB háttérvilágítás kalibrálását, valamint a beállítási profilok mentését vagy makrók létrehozását. Az erő veled van!

ERGONÓMIAI TERVEZÉS

A hosszú játék közbeni maximális kényelem érdekében a Krypton 510 egeret ergonómiára optimalizálták. A készülék a jobbkezes emberek számára készült, és garantálja a kéz helyzetének optimális beállítását.

Maximális felbontás8000 DPI

Programozható gombokIgen

Megvilágítás színeRGB

A háttérvilágítási módok száma 9.

Érzékelő modell

PMW3325

Mintavételi gyakoriság

1 000 Hz

Specializált

Játékosoknak

Maximális képkockasebesség

4600 FPS

Maximális követési sebesség

100 hüvelyk / s

Siklás típusaTeflon

JellemzőkTartós OMRON kapcsolók

FunkciókDPI beállítás

Súly98 g

Gyorsulás20 G

Programozható gombok száma6.

További jellemzőkPlug & Play

SzínFekete

TápegységUSB (5 V)

Gombok száma 6.

Felbontás200 – 8000 DPI

ÉrzékelőOptikai

KommunikációVezetékes

MegvilágításIgen

Kábelhosszúság200 cm

CsatlakozókA típusú USB

Támogatott operációs rendszerek

Windows XP, Windows Vista, Windows 8, Windows 7, Windows 10, Linux, Android 4.2.2

Magasság43 mm

Szélesség68 mm

Hossz131 mm

EAN5901969426106

KITŰNŐ VÁLASZTÁS!
Telefonos ügyfélszolgálat

Hívd munkanapon 8:00 – 16:00 óra között ügyfélszolgálatunkat az alábbi telefonszámon:

Hivatkozz munkatárunkkal folytatott beszélgetésed során a termék nevére vagy cikkszámára, korábbi megrendelés esetén a megrendelés számára. Amennyiben nem tudjuk felvenni a telefont visszahívunk.

  • Termék cikkszáma: MBLG-NMG-1640
Ügyfélszolgálat