Genesis Krypton 110 Gamer optikai egér 2400DPI, fekete-piros

Elfogyott

Cikkszám: MBLG-NMG-1056 Kategória:
[lws_social_share]

Leírás

MINDENRE KÉSZ

Az egér pontos érzékelovel van felszerelve, így lehetové válik a négy DPI beállítás közül az egyik kiválasztása, 800 és 2400 között. Ez az érzékenységi tartomány készen áll minden helyzetre, különösen akkor, ha a sebesség kulcsfontosságú.

TARTÓS ESZKÖZ

A Krypton 110 játékegér tökéletes választás azoknak a játékosoknak, akik megfizetheto, könnyu, kényelmes és tartós, szilárd érzékelovel rendelkezo készülékre vágynak.

SZILÁRD VÁLASZTÁS

Nem kell attól tartania, hogy a Krypton 110 megfizetheto ára rontotja a minoségét. A készülék szilárd kapcsolókkal rendelkezik, amelyek tartóssága akár 5 millió kattintás, valamint hosszú fonott zsinórral van ellátva. Az egér nemcsak tartós, de nagyon kényelmes is a könnyu felépítésu és gumírozott elemeknek köszönhetoen, amelyek lehetové teszik az ergonómikus fogást.

KATTINTS, KATTINTS!

A készülék szilárd kapcsolókkal van felszerelve, amelyek tartóssága akár 5 millió kattintás.

ÚGY NÉZ KI, MINT..

A Krypton 110 kinézetének nincs semmi közös vonása az osztály többi egerével. A Krypton 110 inspiráló játéktervezéssel büszkélkedhet, amelyet négy színu világítás erosít: rózsaszín, piros, lila és kék.

Maximum követési sebesség: 25 hüvelyk/s

Hossz: 122 mm

Szélesség: 76 mm

Magasság: 36 mm

Kábel hossz: 180 cm

Gombok: 6 darab

Érzékenység: 800 – 2400 DPI

Mintavételi frekvencia: 125 Hz

Maximális képsebesség: 3200 FPS

Súly: 126 g

Érzékelo: Optikai

Típus: Vezetékes

Csatlakozás: USB 2.0

Szín: Fekete

Támogatott operációs rendszer: Win. XP, Win. Vista, Win. 7, Linux, MAC, Win. 8, Win. Vista 64bit, Win. 7 64bit, Win. 8 64bit

További jellemzok: Plug & Play

KITŰNŐ VÁLASZTÁS!
Telefonos ügyfélszolgálat

Hívd munkanapon 8:00 – 16:00 óra között ügyfélszolgálatunkat az alábbi telefonszámon:

Hivatkozz munkatárunkkal folytatott beszélgetésed során a termék nevére vagy cikkszámára, korábbi megrendelés esetén a megrendelés számára. Amennyiben nem tudjuk felvenni a telefont visszahívunk.

  • Termék cikkszáma: MBLG-NMG-1056
Ügyfélszolgálat