Genesis Carbon 500 L Gamer egérpad, fekete-piros

Elfogyott

Cikkszám: MBLG-NPG-1459 Kategória:
[lws_social_share]

Leírás

ALACSONY PROFIL ÉS KLASSZIKUS TERVEZÉS

A Genesis CARBON 500 L RISE egy egérpad, amelynek méretei 40x33cm. Univerzális kialakítása miatt tökéletesen illeszkedik minden térbe. Az alacsony profil egyedülálló kényelmet nyújt a csukló számára még hosszú játék közben is.

SEBESSÉGFELÜLET

A Genesis Carbon 500 L RISE sima szövetfelülete nagy pontosságú mozgáskövetést tesz lehetővé, és az egér akadálytalanul csúszik rajta. A betét tökéletesen működik minden típusú érzékelővel.

TARTÓSÁG ÉS VÍZÁLLÓSÁG

Az élek mentén egy további varrás biztosítja a Genesis Carbon 500 L RISE figyelemre méltó tartósságát, és intenzív használat közben megakadályozza a kopást. Különleges impregnálással a folyadék maradhat a betét felületén, megakadályozva a folyadék felszívódását a belső térbe. A Genesis Carbon 500 L RISE alját csúszásgátló réteg borítja, megakadályozva a párna elmozdulását a legkevésbé megfelelő pillanatokban.

MegvilágításNem

KétoldalúNem

VízállóIgen

SzínPiros fekete

AnyagSzövet, gumi

Magasság2,5 mm

Hossz400 mm

Szélesség330 m

KITŰNŐ VÁLASZTÁS!
Telefonos ügyfélszolgálat

Hívd munkanapon 8:00 – 16:00 óra között ügyfélszolgálatunkat az alábbi telefonszámon:

Hivatkozz munkatárunkkal folytatott beszélgetésed során a termék nevére vagy cikkszámára, korábbi megrendelés esetén a megrendelés számára. Amennyiben nem tudjuk felvenni a telefont visszahívunk.

  • Termék cikkszáma: MBLG-NPG-1459
Ügyfélszolgálat