Genesis Boron 500 XXL RGB Gamer egérpad, 80x30 cm, fekete

Elfogyott

Cikkszám: MBLG-NPG-1509 Kategória:
[lws_social_share]

Leírás

VILÁGÍTÁS

A Genesis BORON 500 RGB erős és tartós egérpadok sorozata lenyűgöző többszínű élvilágítással, amely színesíti játékát! A tökéletesen sima, a legkiválóbb minőségű, mikroszövött szövet teljes irányítást biztosít a mozgások terén, és megfelel a legigényesebb játékosok követelményeinek is.

TÖBBSZÍNŰ MEGVILÁGÍTÁS ÉS EGYEDI TERVEZÉS

A Genesis BORON 500 XXL látványosan megvilágítja játékterét. 11 különböző módjával egyedi díszleteket hozhat létre a játéktéren. Nagy felületének köszönhetően, amelynek méretei 80x30cm, illeszkedik az egérhez, a billentyűzethez és az összes többi kiegészítőhöz.

SPEEDY FELÜLET

A Genesis BORON 500 XXL sima szövetfelülete nagy pontosságú mozgáskövetést biztosít, és az egér könnyedén siklik. A betét tökéletesen működik minden típusú érzékelővel.

SZILÁRD ÉS TARTÓS

Az élek mentén a védelem kiemelkedő tartósságot biztosít a Genesis BORON 500 XXL számára, és intenzív használat során megakadályozza a kopást. A betét alját csúszásgátló gumi réteg borítja, amely megakadályozza a párna mozgását

Megvilágítás színeRGB

KétoldalúNem

AnyagSzövet, gumi

SzínSzürke, fekete

MegvilágításIgen

Magasság4 mm

Szélesség300 mm

Hossz800 mm

KITŰNŐ VÁLASZTÁS!
Telefonos ügyfélszolgálat

Hívd munkanapon 8:00 – 16:00 óra között ügyfélszolgálatunkat az alábbi telefonszámon:

Hivatkozz munkatárunkkal folytatott beszélgetésed során a termék nevére vagy cikkszámára, korábbi megrendelés esetén a megrendelés számára. Amennyiben nem tudjuk felvenni a telefont visszahívunk.

  • Termék cikkszáma: MBLG-NPG-1509
Ügyfélszolgálat