Activa Excellent rózsaarany elegáns női sport okosóra

Elfogyott

Cikkszám: STFF-AA38-140 Kategória:
[lws_social_share]

Leírás

Termékleírás és Műszaki Adatok
Termékleírás
Elegáns és divatos
Az Activa Excellent okosóra kifejezetten a sportot és az eleganciát kedvelő nők számára ajánlott termék. A három színben kapható okosóra különböző alkalmakhoz is ideális viselet.
 

Dinamikus kijelző / forgatható nyomógomb
Az Excellent kijelzője dinamikusan alkalmazkodik a felhasználói igényekhez. A kijelzőn megjelenő ikonok sorrendje és mérete is változtatható. 

A forgatható nyomógomb segítségével a navigáció egyszerűbb és gyorsabb. A gomb forgatásával nézeteket válthatunk és a gomb megnyomásával visszaállhatunk a főképernyőre.
 

IP67 vízálló okosóra
Az okosóra IP67 vízállóságával és nagy érzékenységű érzékelőivel könnyen nyomon követheted a sportolási adataidat akár úszás közben is. Az IP67 vízállóságról bővebben itt olvashatsz.
 

24 órás dinamikus pulzusmérés
Szívünk az egyik legfontosabb szervünk, ezért nagyon hasznos tud lenni, ha folyamatosan információt kapunk az állapotáról. Az Excellent okosóra a csuklóra szerelt optikai pulzusmérővel a nap 24 órájában automatikusan képes nyomonkövetni  a szívverésünket. 
A folyamatos pulzusmérésnek köszönhetően jobban követhetjük az elégetett kalóriákat és különböző pulzus-zónákat határozhatunk meg. 

Vérnyomásmérő okosóra
Az Activa okosórák nagy teljesítményű, egyedileg fejlesztett, PPG optikai szenzorral és algoritmussal rendelkeznek, amivel mérhetjük és rözgíthetjük vérnyomásunkat. Az alkalmazás segítségével nyomon követhetjük a vérnyomás adatainkat bárhol is járunk. 

Menstruációs naptár
Ez a női okosóra beépített menstruációs naptár alkalmazással rendelkezik, ami lehetővé teszi a menstruáció nyomonkövetését és a rendszertelen menstruációs ciklusok figyelését. 
 

Alvásfigyelés
 A jó minőségű alvást a testünk meghálálja. Az Excellent okosóra valós időben képest követni és elemezni az alvási ciklusainkat. Kövesd nyomon a mély alvási ciklusaidat, és az éber alvási ciklusokat. 
 

Sport módok
Ez a sport okosóra 11 beépített sport móddal rendelkezik:

futás
séta
biciklizés
hegymászás
futópadozás
spinning
yoga
úszás
kosárlabda
foci
tollaslabda

A gyakorlatok alatt valós időben követhetjük az adatainkat és ezek alapján hozhatjuk meg döntéseinket. 
 
Bluetooth hívás / értesítések
Az okosóra értesítést küld minden bejövő hívás esetén rezgés funkcióval. A nyomógomb nyomvatartásával elutasíthatjuk a bejövő hívást. 
 
További okosóra funkciók

Zenelejátszó vezérlés
kamera vezérlés
mozgás emlékeztető
valós idejű időjárás kijelzés

 
  

Az okosóra nem gyógyászati eszköz. Az óra alkalmas viselőjének pulzus és vérnyomás értékeinek mérésére és az eredmények továbbítására, de a mért eredmények csak tájékoztatásul szolgálnak és nem minősülnek orvostechnikai eszköz által hitelesített adatoknak.
 
 
Specifikáció

Kijelző

1.54 inch IPS

Fellbontás
240×240 dpi

Akku

175mAH

Pánt
Szilikon

Működési idő
10-15 nap

Készenléti idő
25 nap

Chipkészlet
RTL8762CK

Belső tárhely
160KB

Vízállóság
IP67

BT verzió
5.0+3.0

 

KITŰNŐ VÁLASZTÁS!
Telefonos ügyfélszolgálat

Hívd munkanapon 8:00 – 16:00 óra között ügyfélszolgálatunkat az alábbi telefonszámon:

Hivatkozz munkatárunkkal folytatott beszélgetésed során a termék nevére vagy cikkszámára, korábbi megrendelés esetén a megrendelés számára. Amennyiben nem tudjuk felvenni a telefont visszahívunk.

  • Termék cikkszáma: STFF-AA38-140
Ügyfélszolgálat