Fizetési és szállítási információk

ÜZEMELTETŐ ADATAI

Üzemeltető: Zsumaker Company kft.
Adószám: 26751706-2-43
Székhely: 1214 Budapest, Rakéta u 13. fsz/2.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK

Banki átutalás:

1490,-Ft

Utánvét (fizetés a futárnál):

1490,-Ft + 800,-Ft utánvét díj

A csomagot a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. szállítja a vásárló címére. https://gls-group.eu/HU/hu/home

UTÁNVÉTES FIZETÉSSEL, FUTÁRSZOLGÁLATTAL TÖRTÉNŐ SZÁLLÍTÁS

Utánvét esetén a megrendelt terméket GLS futárszolgálattal juttatjuk el a vásárló címére. A futárszolgálatnak a megfelelő adatkezelési biztonság mellett a csomag átadásához átadjuk a megrendelő telefonszámát. Ha a csomagot mégsem sikerül kézbesíteni a futárszolgálat értesítést hagy, és újra megkísérli a kiszállítást. A csomag átvételekor tud a vásárló a futárnál készpénzben vagy bankkártyával fizetni.

ELŐRE UTALÁSSAL, FUTÁRSZOLGÁLATTAL TÖRTÉNŐ SZÁLLÍTÁS

Banki előreutalás esetén esetén a megrendelt terméket GLS futárszolgálattal juttatjuk el a vásárló címére. A futárszolgálatnak a megfelelő adatkezelési biztonság mellett a csomag átadásához átadjuk a megrendelő telefonszámát. Ha a csomagot mégsem sikerül kézbesíteni a futárszolgálat értesítést hagy, és újra megkísérli a kiszállítást.

SZÁLLÍTÁS IDŐTARTAMA

Termékeinket megrendeléstől számítva 3-5 munkanapon szállítjuk partnerünk, a GLS futárszolgálat segítségével a vásárló címére. Esetenként a szállítási idő hosszabb is lehet.

RAKTÁRKÉSZLET

Üzemeltető a digitaltime.hu webáruházban fellelhető termékekből raktárkészletet nem tart fent. A megrendelés lebonyolításáért külső beszállító felel. Amennyiben a megrendelt termék(ek) nem található(k) a beszállító raktárkészletében vagy a beszállító utórendeléssel nem képes beszerezni a megrendelt termék(ek)et, úgy Üzemeltetőt felelősség nem terheli, Üzemeltető a vásárlót e-mailben értesíti a rendelés törléséről, a termék vételárát 30 napon belül visszatéríti a vásárló részére.

MEGHIÚSULT TERMÉKÁTVÉTEL

Meghiusúlt termékátvétel esetén a futár a következő munkanapon ismét megkísérli a termék leszállítását a megrendelő részére. Amennyiben akkor sem jár sikerrel úgy a termék visszakerül a beszállító központi raktárába, melyről a beszállító értesíti Üzemeltetőt. A termék központi raktárba történő visszaérkezést követően Üzemeltető 30 napon belül visszatéríti vásárló részére a termék vételárát, mely nem tartalmazza a szállítás költségeit (beleértve a visszáru szállítási díját).

Vásárlástól történő elállás

Webáruházunk a jogszabályban foglalt 14 napos elállás helyett 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállal minden termékre.

TERMÉK VISSZAKÜLDÉSE, VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Vásárló a jogszabályban foglalt 30 napon belül elállhat a megrendeléstől, mely esetben köteles hiánytalanúl visszajuttatni a termék(ek)et a dropshippy beszállító központi raktárába. Termék központi raktárba történő visszaérkezést követően Üzemeltető 30 napon belül visszatéríti vásárló részére a termék vételárát, mely nem tartalmazza a szállítás költségeit.

VISSZAKÜLDÉSI CÍM:

Webshippy Kft.
2151 Fót, East Gate Business Park C/2.

Termék központi raktárba történő visszaérkezést követően Üzemeltető 30 napon belül visszatéríti vásárló részére a termék vételárát, mely nem tartalmazza a szállítás költségeit. Át nem vett csomag esetén a visszatérítendő összegből levonásra kerül a csomag visszaküldésének díja.